Om oss

Gården har brukats av familjen Edlund i över hundra år och idag drivs den av Hasse och Yvonne. Jordbruket har varit ekologiskt sedan början av 1990-talet och idag finns det cirka 60 kossor på gården.

År 2005 startades gårdsmejeriet och osttillverkningen och idag produceras förutom ost även glass inspirerad av italiensk gelato och yoghurt. Vi är otroligt stolta över alla våra produkter men om vi får säga det själva så är vår ekologiska burgarcheddar och vår glass något alldeles extra.

På gården finns en gårdsbutik och ett café där du kan köpa våra produkter. Här kan du också hälsa på våra grisar, getter och kaniner. Under sommaren kan du även njuta av våra produkter på våra restauranger Bondens Glasskalas och Bonden & Burgaren som ligger med vacker utsikt över Väddö kanal, eller köpa vår glass på Bondens Glassbod som ligger vid ICA Kvantum Flygfyren i Norrtälje.

Vi hoppas att du gillar våra produkter och ser fram emot att träffa dig!

Hälsningar från familjen Edlund

Väddö Gårdsmejeri har fått EU-stöd för att främja landsbygdens utveckling. Vi har satsat på effektivare produktionsflöde genom maskininvesteringar. Vilka bidrar till fler arbetstillfällen och ökad svensk livsmedelsproduktion.

Snabbfakta

Öppnade: 2005
Antal kor: 60 st
Antal kungar på besök: 1 st