TUGGA FÖR TUGGA MOT EN BÄTTRE MATKULTUR

EN RIKTIG
BONDGÅRD!

Vår KRAV-ekologiska gård ligger på ön Väddö i Roslagen. Här på Väddö Gårdsmejeri får du en unik upplevelse från hage till mage där du på nära håll får se hur mat tillverkas på riktigt utan genvägar. Välkomna!

ÖVER GENERATIONER
– TÄNKET BESTÅR

Den anrika gården ägs och brukas sedan 1912 av familjen Edlund – Hasse och Yvonne tillsammans med sina tre döttrar och svärsöner. Du bjuds med andra ord på familjär bondgårdskänsla när den är som bäst. Det moderna jordbruket är ekologiskt och KRAV-märkt sedan och 2005 startades gårdsmejeriet. Idag har gården 60 kor som levererar mjölk till tillverkningen av ost och glass.

Mejeriet

EN MATGLAD AKTIVIST OCH
SNÄLL REBELL

Vi är också en del av en befrielserörelse. Inte med arga plakat och hötjuga i hand, utan med glass, ostar och burgare på bordet. För så enkelt är det faktiskt, att ju mer vi njuter av äkta mat desto mindre plats för den falska. Och desto lägre nota för människor djur och miljö.

Våra produkter

HÄLSA PÅ VÅRA VIKTIGASTE
MEDARBETARE

I vår lantliga idyll kan du träffa kor, grisar och andra djur och se hur gårdens goda produkter framställs i mejeriet. Du får möjligheten att själv se och känna hur nära det kan vara mellan gröna ängar, glada kor och riktigt god mat. Det är precis som i matindustrins reklambilder. Fast på riktigt.

Kontakta oss